Webáruház  


Híradástechnika

Ipari területhangosítás, kivetítőrendszerek

Nagyobb rendezvényeken, illetve konferenciákon tapasztalt jelenség az, hogy nem hallani, és nem látni megfeleloen az eloadást. Ilyen esetekben a területhangosítás, képkivetítés jelenthet praktikus megoldást. Berendezéseik összehangolásában nagy jelentosége van a megfelelo tapasztalatoknak. Ipari területeken, a megfelelo teljesítmény meghatározása, és az elhelyezés igényel szaktudást, nem beszélve ezek gazdasági vetületéről.

Szabadidős rendszerek

A pihenés, kikapcsolódás, szórakoztatás kategóriáit érintik az otthonunkban használt hang-, és képmegjeleníto termékek, rendszerek. Egy harmonikusan beállított házimozi, vagy hangtechnikai rendszer felejthetetlen és ismétlodo élményt nyújt, a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára.

TV antenna rendszerek

Legyen szó kábeltévén, AM mikro rendszeren, vagy akár muholdon sugárzott TV adásokról a vétel minosége jelentosen függ a rendszer beállításától. Ki az, aki "hangyásan" szeretné nézni kedvenc musorait? Elképzelhető, hogy csak néhány percnyi beállítás szükséges ahhoz, hogy kristálytisztán élvezhesse az Ön által kedvelt csatornákat, és ezt akár már az elso perctol átélheti.