Webáruház  


Biztonságtechnika

Közelítő kártyás beléptető-rendszer

Gyorsan működtethető, és hatékony helyiségvédelmet biztosítanak, ezért olyan megoldásnak javasoljuk, ahol fontos szempont a gyorsaság legyen szó akár irodáról, raktárról, vagy bármely más helyiségről, melyet illetéktelen személyektől kívánunk megvédeni. Emellett számítógépes vezérlésre, felügyeletre ad lehetőséget, amivel igény szerint nyilvántarthatjuk a különböző eseményeket.

Hogy ne kelljen állandóan a portást hívni!

Területvédelem

A biztonságérzetünk, és a nyugalmunk fokozására szolgálnak helyiségeinkben felszerelt elektronikus vagyonvédelmi eszközök, melyek távollétünkben is megbízható védelmet adnak. Ilyenek lehetnek, például a kül-, és beltéri thermoképes mozgásérzékelők, a nyitásérzékelők, a tűzjelzőrendszer, vagy egy telepített riasztóközpont. A riasztórendszer hatékonysága tovább növelhető egy "köldökzsinór" kialakításával, így riasztás esetén járőrt küld a helyszínre.

Az Ön eszközei biztonságban vannak?

Videomegfigyelő-rendszer

Találkoztunk olyan tevékenységet folytató üzleti partnerrel, ahol egy időpontban, több helyszínt kellett megfigyelés alá helyezni. Objektumok, külterületek, irodák, folyosók, raktárak, és egyéb helyiségek egyidejű megfigyelésére kiválóan alkalmasak rendszereink. Ilyen módon, akár egy vagy több kamera, egy vagy több monitorra megjelenítheti a megfigyelt területen folyó eseményeket. Videoszerverre rögzítve az adatokat, akár egy év eseményeit is könnyen kezelhetjük, és dátum szerint visszanézhetjük, akár a világ egy másik pontjáról is.

Az Ön vállalatánál minden esemény látható?

Kaputelefon-rendszerek

Távoli kapuink, ajtóink megfigyelésére, védelmére, távvezérlésére használunk audio és audio-video kaputelefonokat. Ezek egyaránt alkalmazhatók lakás, iroda, raktár, vagy egyéb bejáratoknál, illetve épületen belüli helyiségvédelemként. Minőségi, és időtállósági tényezők, integrálhatóság alapján kerülhetnek kiválasztásra.

Mennyire fontos Önnek a megbízhatóság, időtállóság, tiszta hangzás?

Biztonságtechnikai szolgáltatásaink:

  • Területvédelmi rendszerek
  • Tűzjelző rendszerek
  • Távfelügyeleti szolgáltatás
  • Videomegfigyelő-rendszerek
  • Közelítő kártyás beléptető-rendszerek
  • Kaputelefon-rendszerek
  • Távirányító-rendszerek

Szénmonoxid érzékelő rendszer

Az emberélet biztonsága érdekében lakásokban, illetve garázsokban elhelyezhető kimagasló minőségű CO érzékelőket, illetve komplett rendszereket telepítünk, melyek hang, illetve fényjelzéssel is figyelmeztetnek az esetleges veszélyre.

Fontos Önnek a családja biztonsága?